donderdag 2 februari 2017

Dames

Trends zomer 2017

Het consumeren om te consumeren heeft zijn beste tijd gehad, we gaan tijdlozer aankopen met meer aandacht voor kwaliteit. Vanuit dit standpunt vertrekkende, kunnen wij voor u reeds enkele sterke trends  onthullen.
De jaren 80 zijn nog steeds een belangrijk aspect voor enkele trends.
De schouderpartij, deze worden benadrukt door vulling en volumineuze materialen. Het beeld is relaxter, meer oversized. Contouren  worden benadrukt  door een krachtig lijnenspel in ontwerp en prints en geven hierdoor een nieuwe dimensie aan de vorm van het lichaam of het accessoire. 





Kleur & metallics
Opvallend bij de damesmode zijn de verrassende combi’s van helder en vergrijsd en licht en donker. De basiskleuren zijn; verschillende tinten groen en geel. De bijbehorende accentkleuren zijn; pittig oranje, frambose-roze, zuurstok-roze en blauw. Belangrijke combinatie kleuren voor klassieke dames zijn: wit- en groentinten.
Elke kleur krijgt met een vleugje metallic erbij, een nieuwe dimensie. Het hoeft maar een klein accent of schittering te zijn waardoor je hele outfit fantastisch is.
Prints
Ingeweven of geborduurde bloemen zorgen er  voor dat we de romantiek van de natuur kunnen beleven. Verder zien we een elk-jaar-wederkerende-trend, de streep, strepen, en nog eens strepen!!!







Enkele trends uit je wintergarderobe kunnen makkelijk in het voorjaar gerecycleerd worden. Zoals het witte overhemd, culotte of enkelpantalon en de rok in een iets langere lengte blijven het van het!
Moest je toch voor een nieuw stuk kiezen, ga dan voluit voor een prachtige trenchcoat.

Tot binnenkort!